Wat bieden wij jou?

Wat bieden wij jou?

Salaris

Uiteraard ontvang je van ons een passend salaris. We vallen onder de cao Jeugdzorg en dat betekent dat iedere functie in een bepaalde salarisschaal valt. De salarisschaal staat altijd in de vacaturetekst vermeld. De bedragen die staan vermeld zijn altijd op basis van 36 uur per week. Wanneer je minder uur per week gaat werken zullen de bedragen naar rato worden aangepast. Naast jouw salaris ontvang je in mei vakantiegeld (8%) en in december een eindejaarsuitkering (8,3%), wat ongeveer gelijk staat met een 13e maand. 

Dienstverband

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst. Afhankelijk van de functie is dit vaak 7 maanden tot een jaar. Dit staat vermeld in de vacaturetekst. Op deze manier kan je goed bekijken of deze baan wat voor je is en kunnen wij je leren kennen.  Wanneer we beiden tevreden zijn, dan zetten we jouw arbeidsovereenkomst om naar onbepaalde tijd. Dit is uiteraard afhankelijk van jouw functioneren maar kan ook afhankelijk zijn van toegekende subsidies vanuit de gemeente.  En mocht je na verloop van tijd een andere uitdaging willen?  Bij Enver zijn er veel mogelijkheden om intern door te stromen naar een andere functie of naar een andere locatie.

Verlofuren

Je verdient ook vrije tijd. Als je fulltime (36 uur per week) bij ons werkt heb je 200 verlofuren per jaar.

Opleidingen, trainingen en cursussen

Om jou als professional te versterken en verder te ontwikkelen bieden wij functiegerichte trainingen aan. Collega’s die met kinderen, jongeren en gezinnen werken bieden we SKJ geaccrediteerde trainingen aan, zodat je jouw SKJ-registratie kunt bijhouden. Enver is CEDEO of CRKBO erkend.

Ziektekosten

Je kunt je aanmelden bij een van onze collectieve ziektekostenverzekeringen. Ook bieden we je een maandelijkse bijdrage aan van € 20,- op een aanvullende ziektekostenverzekering. 

Reiskosten

Je kunt gebruik maken van ons fietsenplan en ontvangt uiteraard een reiskostenvergoeding.  

Laptop en telefoon

We vinden het belangrijk dat je overal prettig kan werken. Daarom ontvang je, wanneer je een ambulante functie hebt, een mobiel, laptop of tablet van Enver. 

Verklaring omtrent gedrag

Onze cliĆ«nten en collega’s vertrouwen erop dat medewerkers van Enver van onbesproken gedrag zijn. Daarom lever je voordat je in dienst komt een originele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in. Ook vragen wij regelmatig jouw VOG aan als je bij ons in dienst bent. Onze gezinshuisouders en uitwijkopvoeders overleggen daarnaast ook een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB). Uiteraard vergoeden wij de kosten van de aanvragen. 

Pensioen

Wij melden je aan bij pensioenfonds Zorg & Welzijn. Meer informatie hierover vind je op www.pfzw.nl.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Over Enver

Enver biedt passende jeugd- en opvoedhulp daar waar het nodig is: thuis, op school of in de wijk. Daarbij gaan we uit van de eigen kracht en verantwoordelijkheden van gezinnen, jongeren en hun sociale netwerk. Dit doen we met 1700 geweldige collega's die zich iedere dag voor 100% inzetten. Samen werken we eraan dat kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders weer sterker verder kunnen.

Meer over Enver
Contactgegevens

Enver
Lichtenauerlaan 222-228
3062 ME Rotterdam

085 486 70 70
sollicitatie@enver.nl