Disclaimer

Deze website is samengesteld om kinderen, jongeren, hun ouders en opvoeders, de bij hen betrokken hulpverleners en onze opdrachtgevers te informeren over Enver.

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen echter geen rechten worden ontleend. Enver aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Enver aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Namen en foto’s van cli├źnten op deze website zijn in verband met de privacy gefingeerd, tenzij de betrokkene uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven voor het plaatsen van de gegevens en de veiligheid van betrokkene en zijn/haar omgeving hierdoor niet in het geding is.
Voor de fotografie is gebruik gemaakt van modellen.

De informatie en documenten op deze website (met uitzondering van de foto’s) mogen voor priv├ęgebruik worden gekopieerd of opgeslagen in een gegevensbestand. Het openbaar maken of verspreiden is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van Enver.

Mocht de informatie waarnaar je op zoek bent ontbreken of heb je iets gezien dat niet klopt, laat het ons alsjeblieft weten via onderstaande contactgegevens.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures

Over Enver

Enver biedt passende jeugd- en opvoedhulp daar waar het nodig is: thuis, op school of in de wijk. Daarbij gaan we uit van de eigen kracht en verantwoordelijkheden van gezinnen, jongeren en hun sociale netwerk. Dit doen we met 1700 geweldige collega's die zich iedere dag voor 100% inzetten. Samen werken we eraan dat kinderen, jongeren en hun ouders of opvoeders weer sterker verder kunnen.

Meer over Enver
Contactgegevens

Enver
Lichtenauerlaan 222-228
3062 ME Rotterdam

085 486 70 70
sollicitatie@enver.nl